Lielais karnevāls PII

     IMG_0286 (Копировать)Kalendārs vēsta, ka sācies 2016. gads. Un liekas, ka laiks skrien vēja spārniem – te bija Jaungada svinības un karnevāls, bet nu jau nosvinēti Meteņi. Tā jau notiek, ka viens pasākums nomaina otru, tad atkal gatavojamies nākošajiem svētkiem vai kādam citam notikumam.
7. janvārī iestāde tika svinēts “Lielais Karnevāls”. Bērni visi bija ģērbušies maskās. Te varēja satikt niknos vilkus, bailīgos zaķīšus, lapsu viltnieci, fejas, raganu, kaķīšu saimi, mednieku un pat lāči un eži bija pamodušies no ziemas miega. Ar skaļu brikšķi zālē ieripoja Sniegavīri /skolotāja Vivina un Anita/ , kas aicināja visus uz rotaļām: ”Uzcelsim sniegavīru”, Sniegpārsliņu deju”, “Jautro danci”. Tad ieradās sniega Karaliene /skolotāja Elita/, kas aicināja bērnus uz jautrām izdarībām –līšanu caur sniega tuneli, braukšanu no kupenām, pikošanos, savukārt Lapsa un Zaķis/skolotājas Jolanta un Iveta Kopela/- aicināja bērnus uz ātruma stafetēm un mešanu mērķī.
Bet tad, kad visi bija pamatīgi izdziedājušies un noguruši no lielās pikošanās un dejošanas, vārdu lūdza Rūķis /vadītāja Olga/. Rūķis bija ieradies, lai pateiktu paldies, tiem bērniem un viņu vecākie , kas gatavoja rūķīšus “Lielajai Rūķu ģimenei”. Rūķis čaklajiem atbalstītājiem pasniedza Slavinājuma rakstu un mazu kārumu.
Pelīte /Iveta Kuzmina/ aicināja visus ieklausīties, jo viņa dzirdēja, kādu raudam. Tas bija mazais Lācēns, kam viņa bija notikusi nelaime un sāpēja vēders. Lai Lācēnu iepriecinātu, visi gāja rotaļu “Lācītis ir bēdīgs”. Bet arī tas nepalīdzēja jo izrādījās, ka viņam vēderā paslēpusies konfekšu tūta. Lācītis labprāt pacienāja visus klātesošos ar konfektēm. Bērni atvadījās no Ziemassvētku eglītes un solīja to atkal gaidīt nākošajos Ziemassvētkos.

PII vadītāja Olga Jurčenko

Foto Jolanta Polukejeva

Bildes skatīt galerijā