Annas dienas tirgus Bērzgalē 23.jūlijā

Tuvojas Annas diena, kuru pamatoti var dēvēt par Bērzgales pagasta svētku dienu jau kopš pirmās Latvijas brīvvalsts laikiem. Šajā dienā jau no paša rīta laukumā pie baznīcas un kultūras nama pulcējas pirkt un pārdot gribētāji, plkst. 9.30 paredzēts koncerts “Ērģeļmūzikas skaņās” un plkst. 10.00 Sv.Mise Bērzgales Sv.Annas Romas katoļu baznīcā. Pēc tam pie kultūras nama notiks grupas “Ziņģes brāļi” koncerts, atrakcijas bērniem, radošas darbošanās ikvienam interesentam.

Šogad Annas dienas pasākums Bērzgalē notiek 23.jūlijā. Tirgū aicināti piedalīties pirkt un pārdot gribētāji.

Tirdzniecības dalībniekiem iepriekšēja pieteikšanās obligāta, iesūtot Pieteikuma anketas un Apliecinājumu par pašražotās produkcijas tirgošanu (ja atbilst).

Pieteikuma anketas un apliecinājumi (saskaņā ar Rēzeknes novada pašvaldības Rēzeknes novada pašvaldības 2022. gada 19. maija saistošajiem noteikumiem Nr. 49 “Par tirdzniecību publiskās vietās Rēzeknes novadā”) pieejamas Bērzgales pagasta mājas lapā www.berzgale.lv un Rēzeknes novada mājas lapā www.rezeknesnovads.lv. Pieteikumus lūgums iesūtīt uz e-pastu: tirgus@rezeknesnovads.lv

Pieteikumi tiek gaidīti līdz 19. jūlijam.

Apliecinajums-fiz.p(1)

iesniegums_veidlapa_tirgus

 

Daila Ekimāne, Nautrēnu apvienības pārvaldes projektu vadītāja