Bērzgales pagasta pārvalde saņem Aizsardzības ministrijas goda rakstu par atbalstu Zemessardzei

 24.janvārī Bērzgales pagasta pārvaldes vadītājs Arvīds Dunskis devās uz Rīgu, lai Aizsardzības ministrijā saņēma goda rakstu par atbalstu zemessardzei.

Zemessardzes atbalstītāju godināšanas pasākums jau ir kļuvis par ikgadēju tradīciju, ko Aizsardzības ministrija aizsāka 2017. gadā, lai pateiktos uzņēmumiem, iestādēm un organizācijām, kuras sniedz nozīmīgu ieguldījumu Zemessardzes stiprināšanā.

Svinīgajā apbalvošanas ceremonijā piedalījās aizsardzības ministrs Artis Pabriks, kā arī citas augsti stāvošas Nacionālo bruņoto spēku un Zemessardzes amatpersonas.

Ceremonijas laikā apbalvojumus desmit nominācijās saņēma 25 aktīvākie un atsaucīgākie Zemessardzes atbalstītāji.

Rēzeknes novada Nautrēnu pagastu apvienības Bērzgales pagasta pārvalde saņēma apbalvojumu nominācijā “Pašvaldība – aktīvais Zemessardzes atbalstītājs”.

Tāpat aizsardzības nozares vadība pasniedza pateicības rakstus vēl 39 uzņēmumu, pašvaldību un izglītības iestāžu pārstāvjiem, kuri pērn atbalstījuši Zemessardzi, tostarp tika atzīmēti arī Rēzeknes novada Kaunatas pagasta tautas nams un Lūznavas muiža.

Latvijas uzņēmumi un iestādes apbalvošanai tika izvēlētas, izvērtējot zemessargu sniegtās atbildes aptaujas anketās, kā arī Zemessardzes bataljonu komandieru ieteikumus.

https://www.mod.gov.lv/lv/zinas/aizsardzibas-nozares-vadiba-apbalvo-zemessardzes-atbalstitajus-0

Foto: “Aizsardzības nozares vadība apbalvo Zemessardzes atbalstītājus”

Pēc Aizsardzības ministrijas mājas lapas materiāliem sagatavoja Daila Ekimāne

foto no A. Dunska arhīva

Vairāk bildes galerijā