Ilze Čudare-Sergejeva saņem balvu “Gada jaunatnes darbinieks 2019”

28.februārī Rēzeknes novada pašvaldības lielajā zālē notika atraktīvs un pozitīvām emocijām pārpildīts pasākums, kura laikā tika godināti aktīvākie Rēzeknes novada jaunieši, jaunatnes lietu speciālisti un jaunatnes darbinieki, kuri ar savu veikumu 2019. gadā ir mainījuši savu un citu jauniešu ikdienu.

Šogad Rēzeknes novada Jaunatnes Gada balvas svinīgajā ceremonijā tika pasniegti apbalvojumi deviņās nominācijās, kam kopumā bija pieteikti 54 nominanti. Katras nominācijas uzvarētājs saņēma īpašu balvu – no koka veidotas stilizētas kāpnes, kas simbolizē došanos augšup par karjeras kāpnēm.

Rēzeknes novada Jaunatnes Gada balvas apbalvošanas ceremoniju ar lielisku enerģijas lādiņu pārsteidza grupa “Žvūrgzdyni”. Lielisku hip hopa noti pasākumam deva “Ausmiņa Records” pārstāve, iedvesmojošā un talantīgā repa māksliniece ŪGA (bērzgaliete Daiga Barkāne.

Balvu nominācijā „Gada jaunatnes darbinieks” saņēma Bērzgales jaunatnes lietu speciāliste Ilze Čudare – Sergejeva

Ilze ir mērķtiecīga Bērzgales pagasta jaunatnes lietu speciāliste, kura 2019. gadā ir veiksmīgi vadījusi vairākus pasākumus sava un citu pagastu jauniešiem. Īstenojot Rēzeknes novada Izglītības pārvaldes atbalstītos projektus, ir piesaistījusi līdzekļus, lai uzlabotu jauniešu centra materiāli tehnisko bāzi. Ilze organizē un vada dažādas interesantas aktivitātes, seminārus, nodarbības, radošās darbnīcas, kuras apmeklē ne tikai bērni un jaunieši, bet arī pieaugušie.

Bērzgales pagasta jaunieši saņēma atzinību arī nominācijā „Gada aktīvākais pagasts 2019”..

Brīnumi notiek tur, kur tiem tic un, jo vairāk tiem tic, jo vairāk tie notiek…

/Renārs Kaupers/ 

Pēc www.rezeknesnovads.lv materiāliem sagatavoja Daila Ekimāne

Vairāk bildes galerijā