Skolotāju diena Bērzgales pamatskolā

     Šogad 2. oktobris mūsu skolā bija tā diena, kurā mēs, skolēni, sveicām savus mīļos skolotājus. Arī laika apstākļi viņus īpaši lutināja. Aiz loga pavērās brīnišķīgs, rudenīgs skats un spoži spīdēja saule, un tieši šādas vienmēr ir skolotāju sirdis – siltas un atsaucīgas.

Jau rīta agrumā 9.klases zēni sagādāja pārsteigumu skolotājiem, sagaidot viņus pie skolas ar rudenīgu ziedu pušķi un mazām dāvaniņām. Vecāko klašu skolēni  izlēma atļaut skolotājiem izbaudīt šo dienu ,  iejutās skolotāju lomā un vadīja  šoreiz nevis mācību stundas , bet rīkoja dažādas stacijas: valodu, sporta, ceļojumu, rokdarbu, skaitļu , muzikālo un gleznu.

Pēcpusdienā viss skolas kolektīvs pulcējās zālē, lai godinātu savus skolotājus, dāvājot viņiem kopīgu dziesmu , labus vārdus un ziedus. Īpaši tika godināta mūsu skolas skolotāja Dace Barkāne , kura saņēma Rēzeknes novada pašvaldības Pateicības rakstu. 9.klases skolēni iedzīvināja  visus skolotājus pasaku valstībā, dalījās pieredzē, vai viegli būt skolotājam, atklāja skolotāju raksturojumu. Tā mierīgā, sirsnīgā noskaņā pagāja Skolotāju svētki.

Vēlreiz gribas pateikties skolotājiem, kuri visu šos gadus mūsu dzīvi ir padarījuši īpašu un neaizmirstamu.

 

9.klases skolniece Evita Kalneja

Vairāk bildes galerijā