Volejbola turnīrs ”Bērzgales kauss”04.05.2022

      Jau vairākus gadus, sagaidot Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas svētkus, Bērzgalē notiek volejbola turnīrs. Arī šogad 4.maija turnīram pieteicās piecas komandas: “Bieržgaļs”, kuras sastāvā spēlēja 2 ukraiņu spēlētāji, kuri pašlaik uzturas Bērzgales pagastā,  “Rogovka” no Nautrēnu pagasta, “Baltinava” un “Deravņī ir spāks” no Rēzeknes un “Salnava” no Ludzas novada. Tā, kā komandu bija salīdzinoši maz, tika nolemts, ka katra komanda izspēlēs ar karu. Līdz ar to cīņas bija sīvas un spēles interesantas gan pašiem spēlētājiem, gan skatītājiem un beidzās jau labā vakarpusē.

Pirmo vietu turnīrā ieguva komanda “Baltinava”, otro – “Rogovka, aiz sevis trešajā vietā atstājot mājiniekus – komandu “Bieržgaļs”.

Spēles tiesāja divas jaunietes no Bērzgales Anna un Viktorija. Jāpiebilst, ka meitenes pašas ir labas pludmales volejbola spēlētājas, kuras ieguvušas vairākas balvas ne tikai novadā, bet arī Latvijas mērogā. Abas jaunietes plāno savu turpmāko karjeru saistīt ar sportu un pēc 12.klase beigšanas šogad turpināt mācības Daugavpils Universitātē. Meitenes ne tikai pašas spēlē volejbolu, bet vasarās trenerim brīvprātīgi palīdz vadīt nometnes un tiesāt sacensības.

 

Pēc sporta organizatora Oļega Žukova

sniegtajām ziņām sagatavoja Daila Ekimāne

Vairāk bildes galerijā

Foto Viktorija Žukova