Bērzgales jaunieši piedalās Rēzeknes novada jaunatnes dienā Lendžos

 18.jūlijs – viena no  vasaras karstākajām un saulainākajām dienām – tika pavadīta Lendžos. Šeit tikās aktīvākie Rēzeknes novada jaunieši, lai  jautri, interesanti un aktīvi sportiskā un radošā gaisotnē pavadītu Rēzeknes novada Jaunatnes dienu.

Bērzgales komandu pārstāvēja Diāna, Marija, Anete, Santa, Artis, Juris Imants, Patriks Kristers. Individuālajos startos piedalījās arī Elīza un Katrīne.

Jaunieši savu veiklību un atjautību varēja pārbaudīt loku šaušanā, slackline, jautrajā stafetē, tūrista nometnē, lāzertagā, everesta iekarošanā.

Bērzgalieši ieguva II vietu tūrista nometnes ekipējuma uzskaitīšanā, kā arī Juris ieguva II vietu loka šaušanā individuālajās sacensībās.

Atpūtai tika piedāvāta “chill” zona. Pasākuma laikā par lielisku muzikālo noskaņojumu rūpējās DJ Deila.

Jaunatnes dienas ietvaros notika sarunu festiņš “GenZ[ī]”, ar kura palīdzību tika dota iespēja novada jauniešiem piedzīvot, izzināt, satikt un smelties iedvesmu no Felipe Gabriela un Dionas Liepiņas – cilvēkiem, kuri ir izcīnījuši savu vietu, lai sasniegtu savas ambīcijas.

Kā pārsteigums Jaunatnes dienas dalībniekiem bija putu ballīte.

Paldies Rēzeknes novada pašvaldībai par jauko pasākumu un Bērzgales pagasta pārvaldei par sniegto atbalstu pagasta jauniešu komandai.

 

Bērzgales pagasta kultūras pasākumu organizatore Daila Ekimāne

Foto Daila Ekmāne

Vairāk bildes galerijā