Es-Bērzgalietis

19.novembra vakarpusē mēs pulcējāmies Bērzgales kultūras namā, lai piedalītos svētku pasākumā, kas bija veltīts Latvijas 105. un Bērzgales 555. gadadienai.

Pasākuma laikā uzstājās Bērzgales Kultūras nama mākslinieciskie kolektīvi: vokālais ansamblis ‘Azarpuče’, bērnu vokālais ansamblis ‘Karameles’, kā arī Bērzgales kultūras nama folkloras kopa. Svētkos sveica Nautrēnu apvienības pārvaldes vadītāja Līvija Plavinska un ilggadējais Bērzgales pagasta vadītājs, pašlaik Nautrēnu apvienības pārvaldes vadītājas vietnieks saimnieciskajos jautājumos Arvīds Dunskis. Arī Guntra Kuzmina-Jukna, bērzgaliete un Rēzeknes novada domes deputāte, pievienojās apsveikumiem.

Ar patiesu prieku tika izteiktas un pasniegtas pateicības pagasta iedzīvotājiem par viņu ieguldījumu pagasta attīstībā un nesavtīgo darba devumu pagastam.

Koncerta noslēgumā baudījām Nautrēnu apvienības pārvaldes dāvanu bērzgaliešiem un pagasta viesiem svētkos – Normunda Rutuļa un pavadošās grupas uzstāšanos. Pēc svinīgās daļas mūs sagaidīja jautrs dejas solis, par kuru rūpējās muzikants Ainārs Lipskis.

Pateicamies visiem, kuri iesaistījās svētku sagatavošanā.

 

Bērzgales pagasta kultūras pasākumu organizatore Gunta Rozenfelde-Matvejenko

Foto – Marta Zvejsalniece, Gunta Rozenfelde-Matvejenko

Vairāk bildes galerijā