Talantu parāde PII bērniem

IMG_0586 (Копировать)     Lai veicinātu daudzveidīgu  pirmskolas vecuma bērnu talantu izpausmi, aktivizētu bērnu valodas un kustību kultūras prasmes, rosinot rast pozitīvu emocionālu pārdzīvojumu, mūsu iestāde 5. aprīlī Bērzgales kultūras namā organizēja   Rēzeknes novada  pašvaldības Izglītības pārvaldes festivālu pirmsskolas vecuma bērniem “Talantu parāde’ . Festivālā piedalījās bērni no Ilzeskalna, Makašānu, Vērēmu, Nautrēnu un Bērzgales izglītības iestādēm- kopā 39 dalībnieki.

Pasākumu vadīja personāži no pasakas “Tītarbikši “: skolotājas- Ķinķēziņš- Elita, Prātvēders- Vivina un Ausainis- Iveta Kopela.

Talantu klāsts tik tiešām iespaidīgs-kopā 13 priekšnesumi. Te varēja vērot Ilzeskalna kapellas un moderno deju sniegumu, tautu dejas no Vērēmiem, Nautrēniem, Makašāniem, breikdanci no Bērzgales, klausīties dziesmas gan solo gan ansambļu izpildījumā un  kur bez dzejas skandēšanas.

Dāvanas un pateicības raksti bērniem un viņu skolotajām- no novada izglītības pārvaldes, ko pasniedza Biruta Rīvāne, Piemiņas emblēmas un Festivāla zaķi- no mūsu iestādes. Prieks, pozitīvas emocijas, kopīgas rotaļas un cienasts pasākumu padarīja par neaizmirstamu ikvienam, kas to apmeklēja.

Paldies Dailai un Ilzei par muzikālā pavadījuma nodrošināšanu.

Bildes skatīt galerijā