Ekskursiju laiks Bērzgales pamatskolā

     28.img_0381-%d0%ba%d0%be%d0%bf%d0%b8%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%82%d1%8cseptembrī 6. un 9. klašu skolēni kopā ar klases audzinātājiem devās Cēsīs, Ozolkalna piedzīvojumu parkā Supervāvere.

Apmeklētājiem tika pieejamas trīs dažādu grūtības pakāpju trases:

Bērnu un iesildīšanās trase(15 šķēršļi) – paredzēta bērniem no 6-7 gadu vecuma un tiem, kas Piedzīvojumu parka atrakcijas izbauda pirmo reizi. Šajā parka daļā piedzīvojumu meklētāji atrodas pastiprinātā Instruktora uzraudzībā un apgūst nepieciešamās iemaņas, lai pēc iesildīšanās varētu iziet nākamās trases.

Fitnesa trase(15 šķēršļi) – paredzēta tiem, kas vēlas pārvarēt sarežģītākus šķēršļus lielākā augstumā, trenējot savu izveicību un lokanību.

Piedzīvojumu trase(25 šķēršļi) – paredzēta tiem, kas vēlas izbaudīt īstus piedzīvojumus. Šī trase ir vissarežģītākā un garākā. Tie, kas pieveic šo trasi, patiesi ir pierādījuši savu izveicību un drosmi!

Visas trīs trases sākas un beidzas uz zemes, šķēršļi izvietoti no 0,2 – 16 m augstumā, garākais nobrauciens pa trosi – 250 m. Īpaši asas izjūtas sniedz brīvais kritiens, ar ko beidzas Fitnesa un Piedzīvojumu trase.

Vēlāk tika apmeklēts Zinoo cetrs Cēsīs.

Bildes skatīt galerijā