26. maijs – Izlaidums PII

IMG_2056       Šogad tas bija četrdesmitais  izlaidums iestādē. Tie bija svētki –mūsu absolventiem : Katerinai Žukovai, Samantai Barkānei, Katrīnei Marcinķevičai, Eldaram Cvetkovam, Ramonai Bojārei, Gvido Pekšam kuri mācības turpinās Bērzgales pamatskolas 1. klasē un Dzintaram Leitānam, Markusam Tučam- kas skolas gaitas uzsāks Rēzeknes 5. vidusskolas 1. klasē. Jā, tie bija svētki ne tikai šiem bērniem , bet arī viņu vecākiem, radiem, draugiem un protams, mums- iestādes pedagogiem un  tehniskajam personālam.

 Izlaidums pagāja draudzīgā, sirsnīgā gaisotnē. Izlaidumniekus sveica 3-4-gadnieku grupas bērni, kas bija pārģērbušies par “bebīšiem” un savā priekšnesumā  parādīja gaviļniekiem,  kādi viņi bija šai vecumā,  paši mazākie bērni-  rādīja rotaļu ar lelli, bet paši 5-6gadnieki- atcerējās, kā viņiem gājis pa šiem gadiem, ko iemācījušies dārziņā. To viņi atklāja dziesmās, dejās, skandējot dzejas rindas un skaitot tautas dziesmas. Bērni pateicās vecākiem, bērnudārza kolektīvam. Katrs absolvents saņēma izziņu par to, ka ir apmeklējis  obligāto 5-6 gadīgo programmu un Pirmsskolas izglītības satura apguves vērtējumu, piemiņas balviņas.

Lai viņiem visiem veiksmīgas skolas gaitas!

Paldies vecākiem par apsveikumu izlaiduma dienā- paldies par laba vēlējumiem, ziediem, dāvanām.

Paldies  kolektīvam par radošo, apzinīgo un neatlaidīgo darbu visa gada garumā, īstenojot pirmsskolas izglītības programmu.

 Bērzgales pirmsskolas izglītības iestādes  vadītāja Olga Jurčenko.

Bildes skatīt galerijā