Bērzgales pamatskolas jauniešu panākumi volejbolā Rudenī

  Rudens Bērzgales jauniešiem ir bijis ļoti aktīvs un veiksmīgs volejbola turnīru spēlēs.

10.oktobrī Bērzgalē notika Rēzeknes un Viļānu novadu spēles volejbolā vidusskolēniem. Neskatoties uz to, ka mūsu meitenes mācās tikai pamatskolā 8.-9. klasē, tika pārstāvēta Nautrēnu vidusskolas komanda. Meitenes izcīnīja vidusskolas kausu, kas pavēra iespēju 17.oktobrī braukt uz Latgales reģionu un cīnīties ar stiprākajām komandām. Šajā turnīrā tika izcīnīta 4.vieta.

25. un 26.novembrī, Bērzgales jaunietes Rēzeknes BJSS komandas sastāvā piedalījās finālsacensībās Latvijas kausa izcīņā volejbolā, vecuma grupā U15. Meitenes ļoti labi cīnījās, bet diemžēl palika 4.vietā.

27.oktobrī un 3.decembrī notika Rēzeknes novada junioru volejbola līgas kvalifikācijas spēles, kur Bērzgales meitenes un zēni veiksmīgi piedaloties, izcīnīja 1.vietas. Finālsacensības notiks 28.decembrī Maltā.

28.novembrī Nautrēnu vidusskola kopā ar Bērzgales pamatskolu piedalījās Latgales reģiona skolēnu sporta spēlēs volejbolā 8.-9. klasēm, kur sīvā cīņā ieguva 3.vietu, apspēlējot Rēzeknes komandu. Grupu spēlēs tika uzveikta komanda no Baltinavas un piedzīvots sāpīgs zaudējums no Jaunsilavas komandas, kas kļuva par turnīra čempioniem. Pusfinālā sīvā cīņā ar rezultātu 2:1 piekāpāmies Daugavpils komandai. Ceļš uz šo turnīru pavērās pateicoties iegūtajai 1.vietai Rēzeknes un Viļānu novadu sporta spēlēs volejbolā, kas notika 16.novembrī Maltā.

Arī Rēzeknes un Viļānu novadu sporta spēlēs volejbolā, kas notika Adamovā, mūsu jaunieši ieguva godalgotās vietas. Zēni (6.-7. klase) izcīnīja 1.vietu, savukārt meitenes (6.-7. klase) palika 2.vietā. Panākt labus rezultātus spēlēs palīdz arī tas, ka ir iespēja apmeklēt Rēzeknes novada BISS volejbola grupu.

Pateicamies par atbalstu Rēzeknes novada pašvaldībai, Bērzgales pagasta pārvaldei, vecākiem un visiem līdzjutējiem.

Rēzeknes BISS volejbola treneris Oļegs Žukovs