Sporta un mūzikas Festivāls “MyCan/ MansVar! 2018”

Sports un mūzika savā starpā sader kā roka un cimds. Visi, kas vēlējās šīs aktīvās atpūtas lietas apvienot, devās uz sporta un mūzikas festivālu “MyCan/ MansVar!” Pasākums norisinājās pirmo gadu, brīvdabas atpūtas vietā Bērzgales pagasta “Pussaliņā”.

Festivāla “MyCan/ MansVar! 2018“ programma sastāvēja no divām daļām- DIENAS un NAKTS.

DIENAS programma sevī ietvēra komandu un individuālās aktivitātes. Piedalīties varēja jebkurš iedzīvotājs, kurš ir vecuma grupā no 14-65 gadiem. Komandu veidoja 3 vīrieši un 3 sievietes. Komandas sacentās savā starpā tādas atrakcijās kā “Purva bridiejs”, “Oklīsbols”, “Kopā Jautrāk” , “Strausa skrējiens” u.c.
Pārējie interesenti varēja piedalīties individuālajās aktivitātēs:  “Roku laušanās”, “Šaušana ar loku”. Retro auto un moto cienītājiem bija iespēja aplūkot dažādus eksemplārus no senākiem spēkratiem. Pēc auto apskates bija iespēja izbaudīt lielisko pārvadājamo pirti pludmalē un izvizināties ar SUP dēļiem.

Festivāla NAKTS programma sevī ietvēra muzikālās uzstāšanās, ko sniedza vietējie un ciemiņu mākslinieki. Nakts programmā ciemiņus priecēja hip-hop apvienība “Ausmeņa Records, MKH41”. Dziedāja, spēlēja Māris un Oskars (“ Cover Crew”). Elektro mūzikā varēja izbaudīt lieliskus setus no “DJ JM”, “BADLY FURNISHED ROOM”.

Pasākuma idejas autors ir aktīvs Bērzgales pagasta jaunietis Raimonds Siļuks. Liels paldies viņam par uzņēmību un ieguldīto darbu un finansējumu. Paldies arī visiem atbalstītājiem, sponsoriem un brīvprātīgajiem.

Bibliotēkas vadītāja Ilze Čudare

Foto Daila Ekimāne

Vairāk bildes galerijā