Rēzeknes novada apskriešanas svētki KOPĪBAS SKRĒJIENS

   Rēzeknes novada pašvaldība Rēzeknes Novada dienu ietvaros 17. jūlijā rīko Rēzeknes novada apskriešanas svētkus KOPĪBAS SKRĒJIENS.

17.jūlijā  plkst.7.00 starts Ūdens tūrisma attīstības centrā BĀKA.

Plkst. 21.00 finišs MĀKOŅKALNĀ.

Katra Rēzeknes novada pagasta līdzdalība paredzēta atbilstoši skrējiena grafikam, laikam un skrējiena posmu sadalījuma nodrošinājumam. Skrējiens notiek divos maršrutos apkārt Rēzeknes novadam.

Katrs pagasts noorganizē maksimāli 10 skrējēju līdzdalību skrējiena laikā. Skrējēju pārvietošanās norit bez laika kontroles, bet ar kontroli stafešu (pagasta) maiņas posmos. Jebkurš novada iedzīvotājs var pieteikties skrējiena līdzdalībai attiecīgajā pagasta pārvaldē (atbildīgā persona konkrētā pagastā). Attiecīgajā maiņas punktā pagasta komanda nodod savu pagasta stafetes karodziņu nākamā posma dalībniekam, kas atbilstoši to nes un nodod nākamajā posmā. Distances garums nav noteikts, tas atkarīgs no katra dalībnieka fiziskās sagatavotības.

Tādējādi izskrienot no viena punkta BĀKĀ un nobeidzot skrējienu MĀKOŅKALNĀ, mēs apliecinām, ka esam apskrējuši mūsu svētkos savu dzimto novadu!

Rēzeknes novada kultūras nodaļas vadītāja    Ināra Pleikšne