Veneranda Kuzmina piedalījās olimpiādē “Senioru kauss 2016”

20161210_153742     Aizvadītā gada decembra vidū Bērzgales kultūras nama netradicionālo deju grupas “Šiks” dejotāja Veneranda Kuzmina devās uz Baložu kultūras namu, lai piedalītos piektajās Latvijas senioru līnijdeju sacensībās – deju festivālā „Senioru kauss 2016”.

“Senioru kauss 2016” ir senioriem veltītas līnijdeju sacensības Latvijā, kuras rīko Līnijdejotāju klubs „Jautrie zābaciņi” sadarbībā ar Baložu kultūras namu. Šī pasākuma organizēšanā lielu atbalstu sniedz Lietuvas līnijdeju tiesneši Gintare Kirklaite un Neringa Kirkliene, kā arī Latvijas līnijdeju instruktori. 

Individuālajiem dejotājiem konkursam vajadzēja sagatavot trīs dejas. Dejotāju sniegumu vērtēja tiesnešu žūrija no Latvijas un Lietuvas. Veneranda sava vecuma grupā  starp piecām dejotājām ieguva I vietu un kausu.

Veneranda: “No šī konkursa es ieguvu ne tikai I vietu un kausu, bet arī patīkamas pozitīvas emocijas sniedza satikšanās ar dejas entuziastiem no visas Latvijas. Liels paldies visiem pasākuma organizatoriem un lieliskajiem tiesnešiem, kā arī skolotājai, “Šika” vadītājai Anitai Turlajai.”

Bērzgales kultūras nama vadītāja Daila Ekimāne

Foto Svetlana Selecka