Tika pasniegtas Rēzeknes novada Jaunatnes Gada balvas 2017

DSC_0324       Jaunieši nav mūsu nākotne, jaunieši ir mūsu tagadne – ar šādu pārliecību un devīzi 24. februārī Rēzeknes novada pašvaldībā pirmoreiz norisinājās Jaunatnes Gada balvu pasniegšanas ceremonija. Krāšņais pasākums tika rīkots, lai godinātu, izceltu un pateiktos aktīvākajiem un talantīgākajiem Rēzeknes novada jauniešiem, jaunatnes lietu speciālistiem un jaunatnes darbiniekiem, kuri ar savu veikumu ir mainījuši savu un citu jauniešu ikdienu.

Pirmajā Rēzeknes novada Jaunatnes Gada balvas svinīgajā ceremonijā tika pasniegti apbalvojumi astoņās nominācijās, kam kopumā bija pieteikti 46 nominanti. Arī no Bērzgales pagasta tika izvirzīti sekojoši nominanti:

  • Nominācijai „Gada jaunatnes darbinieks” Bērzgales KN un pamatskolas līnijdejotāju grupa Gingerry izvirzīja jaunatnes lietu speciālisti Ilzi Čudari,
  • Nominācijai „Gada skolēns” Nautrēnu vidusskola izvirzīja Kārli Barkānu,
  • Nominācijai „Jaunatnei draudzīgākā pagasta pārvalde” jauniešu klubiņš Baterija izvirzīja Bērzgales pagasta pārvaldi,
  • Nominācijai „Gada aktīvākais jaunatnes pagasts 2016” pieteicās jauniešu klubiņš Baterija.

Visi izvirzītie nominanti saņēma piemiņas veltes.

Jaunatnes gada balvas pasniegšanas ceremonija bija ļoti sirsnīgs pasākums, kas motivē sasniegt arvien jaunas virsotnes un kļūt vēl aktīvākiem, realizējot pat pārdrošākas idejas un rādīt piemēru mūsu jauniešiem. Ir ļoti svarīgi novērtēt to, kas mums ir un pašam tikt novērtētam par savu darbu.

Jaunatnes lietu speciāliste  Ilze Čudare.

Foto no www.rezeknesnovads.lv

Bildes skatīt galerijā