Aktīvākais jaunatnes pagasts 2017 – Bērzgales pagasts

Jaunieši ir tie kas veido novada nākotni jau šobrīd – ar šādu pārliecību un devīzi 23. februārī Rēzeknes novada pašvaldībā nu jau otro gadu pēc kārtas norisinājās Rēzeknes novada Jaunatnes Gada balvu pasniegšanas ceremonija. Svinīgais un atraktīvais pasākums tika rīkots, lai godinātu, izceltu un pateiktos aktīvākajiem un talantīgākajiem Rēzeknes novada jauniešiem, jaunatnes lietu speciālistiem un jaunatnes darbiniekiem, kuri ar savu veikumu ir mainījuši savu un citu jauniešu ikdienu.

Rēzeknes novada Jaunatnes Gada balvas svinīgajā ceremonijā tika pasniegti apbalvojumi astoņās nominācijās, kam kopumā bija pieteikti 52 nominanti. Katras nominācijas uzvarētājs saņēma īpašu balvu – no koka veidotas stilizētas kāpnes, kas simbolizē došanos augšup par karjeras kāpnēm

Nominācijā ” Gada sportists” tika izvirzīti sekojoši jaunieši: Artis Zvīdris, Laura Lucatnika, Viktorija Žukova, Anna Tripane, Dagmāra Helēna Laurecka.

Nominācijā “Gada jaunatnes darbinieks” tika izvirzīta Jaunatnes lietu speciāliste Ilze Čudare.

Nominācijā ”Jaunatnei draudzīgākā pagasta pārvalde” tika izvirzīta Bērzgales pagasta pārvalde.

Nominācijā ”Gada aktīvākais pagasts 2017” tika izvirzīts un ieguva pirmo vietu – Bērzgales pagasts. Kā balvu Bērzgales jaunieši ir saņēmuši iespēju doties uz Briseli.

Rēzeknes novada pašvaldības Jaunatnes lietu speciālists Jānis Šaudiņš

Foto no Rēzeknes novada pašvaldības arhīva

Vairāk bildes galerijā